Karin Carlsson - sportchef på Bohusläningen.

I Karin Carlssons krönika kan man idag läsa om oss, återigen...
Karin väljer att idag ge oss kritik för något vi skrek mot Kungälv. Varför väntar Carlsson med detta ända tills nu?!
GFKUs ledning har varit i kontakt med Karin Carlsson och förklarade då att ramsan "Stå upp som Jörgen Wålemark" är en ramsa som, istället för att håna en motståndare, är en indirekt hyllning till en legend iområdet.
   Att hela de här situtionen har fått sådann uppstådelse kan endast förklaras genom att Damahandbollen är en sport utan tradition vad gäller läktarkultur och att det händer alldelles för lite i en stad som Uddevalla i December. Karin Carlsson har själv hyllat Hammarbys fans efter matchen mellan LSK - Hammarby. Att dessa använder sig av betydligt värre ramsor verkar inte bekymra Carlsson.

Nåväl, en krönika är till för att man ska uttrycka sina egna tankar och åsikter. Låt oss hoppas att det var just detta Carlsson gjorde. Och att hon inte låtit sig påverkas av vad andra tycker och tänker.
   Tyvärr måste vi göra dej besviken Karin, GFKU kommer att skrika stå upp som Jörgen Wålemark, vi kommer att sjunga att alla luktar fisk. Men en sak är säker, ni kommer aldrig höra att vi ska våldta, vi kommer aldrig använda hora i någon ramsa. Vi kommer att stötta, sjunga och hoppa. Men att klacken stannar kvar å sjunger "Vi älskar grönvitt" får inget utrymme i media. Tråkigt!

Nog om krönikan. I dagens Bohusläning återfinns även, glädjande nog, våran sida av historien. Efter det som har publicerats i tidningarna under se senaste dagarna valde vi i GFKU att ta kontakt med Bohusläningen och säga vad vi tycker och tänker om situationen och om läktarkultur. Vi anser inte att vi har gjort något fel, men ber som vi tidigare har sagt, om ursäkt ifall någon tog illa upp.
  " - Vårt syfte är att skapa en läktarkultur och stötta Kropps damer.

Det säger Emil Larsson, grundaren till klacken GFK Ulstras"

   Ingressen säger allt. Vi ville, när vi grundade, GFKU skapa ett större intresse och engagemang kring damhandbollen i Uddevalla. GFKU kommer att finnas kvar, vare sig vad folk säger eller tycker!
  

Vidare kan vi redan nu meddela att GFKU tar julledigt och kommer således inte att gå på Herrarnas match mot Kärra. Vi hörs igen när damerna kommer tillbaka ifrån sitt jullov, bättre och starkare än någonsin.
   Så, om det hörs något könsord i Agnebergshallen i helgen är det inte ifrån GFKU, bara så Karin, Göteborgsposten och George vet.

// GFK Ultras
En tradition sedan 2008

Kommentarer
Postat av: Handbollare

Ni kanske kommer fortsätta finnas men kommer inte få titta på handbollen inne i Agneberg... Skämmiga är vad ni är! Riktigt jävla pinsamma

2008-12-20 @ 17:16:35
Postat av: Pberg

Fan vilket stohej det var här då, vilka jävla mesar alla verkar vara, haha. Nästa match kommer jag, då blir det åka av!

2008-12-20 @ 18:24:49
Postat av: Junior

Svar till Handbollare:

Varför skulle vi inte få kolla på handboll i Agnebergshallen? Ska du komma in å kasta skit på oss får du ha något bakom det du säger.

Om vi nu är skämmiga, vad ger då dej rätten att klampa in här och vara precis likadan själv? Ransaka dig själv istället, pajas.

2008-12-20 @ 18:54:24
URL: http://gfkultras.blogg.se/
Postat av: 567

Handbollare: någon som är riktigt jävla pinsam är du. killarna skapar liv på läktaren och vad får man tebax? jo skit. jävla kostymgubbar som bara bryr sig om makt och pengar.



synd att tidningarna inte har viktigare saker att skriva om än att hitta på skit



hata alla, vi ska kravalla.

2008-12-20 @ 20:08:59
URL: http://bajenwestultras.blogspot.com
Postat av: rasmuzzz

ärligt va fan!!! nu är jag trött på den här skiten. för fan vi måste ha ett slut på de här.. de enda sättet är att dom måste acceptera oss.. när e nästa match? då ska vi äkligt mycke folk...

2008-12-20 @ 23:33:54
URL: http://gfkultras.blogg.se/
Postat av: Handbollare med en annan syn

Tråkigt att Bohusläningen, och framför allt deras frilansande journalist som tidigare nämnts, inte fokuserar på tjejerna i Kropps utan i stället lägger ner energi på en hejarklack. Klacken har så vitt jag kommer ihåg varit omnämnd tidigare i repotage och pesonligen så vet jag att reportrar från tidningen suttit nära klacken vid matcherna och kan då inte missat att höra vad som sagts i ramsorna vid de tidigare matcherna. Det är ju inte så att de har suttit på andra sidan läktaren längst bort i hallen, utan kanske 10-15 meter från klacken. Många i den handbollsintresserade staden Uddevalla tycker att det verkar som om tidningen anser att tjejerna inte förtjänar bra publicitet då de oftast har störst repotage efter förlustmatcherna och för det mesta skriver om hur tjejerna inte räcker till och MÅSTE skaffa nyförvärv för att klara sig kvar. Att man dagen efter en match, där man lyckas knipa en poäng av ett under tidigare år topplag, i stället publicerar en stor artikel om hur Önnereds målvakt känner sig kränkt av klacken i stället för att ge tjejerna cred för sin insats är för många helt oförståeligt. Inse att tjejerna är det enda lag vi har kvar från staden som spelar i högst serien i landet, era gullegrisar i Ljungskile är nämligen inte kvar där längre.

2008-12-21 @ 17:15:22
Postat av: Redaktionen

Stor Humor!!!

2008-12-21 @ 17:35:53
Postat av: Junior

Svar till Handbollare med annan syn:

Word! Äntligen en person som framför en åsikt och inte kommer med massa påhopp till höger och vänster. Du har många bra poäng faktiskt! Du plockade fler på 14 rader än vad bohusläningen gjorde på tre dagar!

2008-12-21 @ 18:00:22
URL: http://gfkultras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0