Allt spikat å klart

Som dom hade sagt i Västerås - SÅ där ja!
Nu har vi snart spikat ihop vårat pussel och lokal till förfesten är bestämd. Även transfer till Agnebergshallen. Det kommer att finnas 100 platser till festen / bussarna och vi kommer givetvis fylla dessa.
Mer info inom kort, en sak står i alla fall klar; det kommer bli ett JÄVLA tryck i Agnerbergshallen kl 16.00 den 20 sept.

Forza grönvitt


Cup ggr 2

I helgen åker Kroppskultur till Ålborg för att putsa på detaljer inför den kommande starten av elitserien! Ska bli spännande att se hur tjejerna står sej mot motståndet i turneringen, Nordic Open.
Samtidigt passar juniorer/utvecklingslaget på att spela Kortedalacup. Så kanske, kanske på sönda kväll har vi 2 jätte glada nyheter att läsa om =D

Youtube

Fet "uppfinning" youtube är asså! Här kommer några godisbitar från tuben.
Nr 1; är helt enkelt GALET mäktig. gate 13, Panathinaikos fans, är verkligen ngt att se upp till. Sen kanske dom spårar ur ibland, men det är en annan femma.

Nr 2; måste vara gate 13s minsta klack någonsin. Men dom är ett perfekt exempel på att man inte behöver vara tusental för att höras! Vi kommer LÄTT att vara fler den 20:e spt, å kan således låta mer!!!
Titta, njut och låt er sporras ;)

Schema för den 20:e sept.

SNART - mina damer och herrar är schemat spikat!
Allt ifrån festplats till transport till matchen mm. Mer info kommer inom kort, förmodligen redan ikväll, så håll ögonen öppna =)

NÄR KROPPSKULTUR, TAR SM-GULD
NÄR KROPPSKULTUR TAR SM-GULD
DÅ ÄR DET FEST I HELA HALLEN
NÄR KROPPSKULTUR TAR SM-GULD

Nyheter

Glädjande nyheter så här på en måndagskväll är att Lina Karlsson börjar krya på sig efter en tids besvärlig förkylning. Men en, för oss i GFK Ultras, nästan ännu större nyhet är att det nu i stortsett är klart med en egen sektion till oss mot Sävehof i Agnebergshallen den 20:e sept. 
Så se  nu till att ragga upp så många ni kan till denna blivande klassiker i hansbollsverige!Jag vill se en hel sektion i grön-vitt hoppa den 20.e sept! 

För er som inte kan få nog

För er som inte kan få nog av underbar läsning kommer här två fantastiska bloggar!
AndersEllerKim är namnet på den skönaste bloggen jag vet. Ta dej en minut, luta dej tillbaks och läs vad Kaptenen, el Capetano, har att berätta. Bloggen handlar om livet, små funderingar och rena fyllehistorier. Klockren läsning!
Att Kaptenen sedan väljer att länka en blogg som GFKUltras är ju bara underbart! Bonuspoäng och matchboll till AndersEllerKim!
   En blogg som jag nydligen fått upp ögonen för är Sara Franzéns blogg; http://frazit.blogg.se! En blogg om handboll, likväl internationell som hennes egen. Go tjej, även om hon spelar i fel lag ;)


Knulla kor i Sävhof är helt normaaalt!  

Uppgift till de våra - 28 dagar kvar

Matchen närmar sig och det är nu inte ens en månad kvar!
Det är således dags för tre uppgifter.

1) Se till att ragga så mycket folk som ni bara kan till matchen mot Sävehof. Målet, som är långt ifrån orealistiskt i min aögon, är att fylla en "sektion" i Agenrbegshallen. Ni alla känner någon som känner någon som tycker det är kul att ta ett glas å bara ha kul! Se till att få den personen att följa med!

2) Få dessa personer att besöka bloggen regelbundet. Vi ligger just nu på en stabil nivå, jag vill höja snittet några snäpp!

3) Se till att kunna ramsor & bära en vit tröja / t-shirt på matchen den 20:e sept! 

När Kroppskultur, tar Vm guld!

När Kroppskultur
När kroppskultur
Marscherar in
Marscherar in, när Kroppskultur marscherar in! Då är det fest i hela hallen, när Kroppskultur marscherar in!!!

När Kroppskultur
När kroppskultur
Gör 50 mål
 Gör 50 mål, när Kroppskultur gör 50 mål! Då är det fest i hela hallen, när Kroppskultur gör 50 mål!!!

När Kroppskultur
När kroppskultur
Slår Sävehof
Slår Sävehof, när Kroppskultur slår Sävehof! Då är det fest i hela hallen, när Kroppskultur slår Sävehof!!!

När Kroppskultur
När kroppskultur
Tar Sm-Guld
Tar Sm-Guld, när Kroppskultur tar Sm-Guld! Då är det fest i hela hallen, när Kropskultur tar Sm-guld!!!

(sen måste vi skoja till det lite)

När Kroppskultur
När kroppskultur
TAR VM-GULD
TAR VM-GULD, NÄR KROPPSKULTUR TAR VM-GULD. DÅ ÄR DET FEST I HELA HALLEN, NÄR KROPPSKULTUR TAR VM-GULD!!!




Word!

"Sveriges främsta supportklubb"?

Åter igen, "Så där ja" - som dom säger i Västerås!
Enligt Sävehofs fanclub så är dom (citat) "Sveriges främsta supportklubb"...
Jag är inte beredd att hålla med. Så detta är en uppmaning, till båda GFK Ultras och "KAMIKAZES", som dom fina moppe-pojkarna kallar sig...
   Ladda, ladda inför Lördagen den 20:e sept. Då ska vi mäta våra styrkor på läktaren. Vem sjunger mest och bäst?!

VAR E KAMIKAZES, VAR E KAMIKAZES, VAR E KAMIKAZES? DOM HAR GÅTT Å DÖDAT SEJ



KAmikazes, en värdig motståndare eller pajas?

bilden är hämtad från kAmikazes "photo gallery"

GRÖNVIT TILLS JAG DÖR, JAG ÄR GRÖNVIT TILLS JAG DÖR

Sverige utslagna ur OS

Så där ja - som dom säger i Västerås.
Sverige hade det, precis som de flesta trodde, svårt emot Norskorna. "Vi" räckte helt enkelt inte till och åkte ur, i mina ögon helt rättvist! Frågan är vart detta leder oss? Det svenskagänget består, som ni redan vet, till stor del av Sävehof tjejer.  Bla. hon som ingen vet vem det är (se föregående inlägg).
   Kommer detta att leda till att dessa tjejer är mer sugna på att komma igång med Elitserien? Har dom svårt att ställa om? Tappar dom självförtroende eller landslaget verkligen så satans glada som dom verkar?!
Vad tror ni?



Hoppa grönvitt hopp alé alé

Läxa - med förhör den 20:e September (uppdaterad)

Fy Fan va vi e bra, fy fan vad vi e bra
För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten
Fy fan va vi e bra!

Någon som minns den dängan?
Tänkte la det! Ta melodin, byt ut texten och kom ihåg den på Lördagen den 20:e sept.

Vem fan e Johanna Ahlm? Vem fan e Johanna Ahlm?
För vi har Lina Karlsson, för vi har Lina Karlsson, för vi har Lina Karlsson
VEM FAN E JOHANNA AHLM?!

                           Lina Karlsson
Vem fan e detta? - Sävehof    Lina Karlsson - Kroppskultur

Obesegrade vinnare i Havets Cup

Tjejerna begav sig under helgen till Lysekil för att fila på spelet i turneringen Havets Cup.
   Laget spelade sex matcher och gick obesegrade genom turneringen! Egentligen ska man väll inte lägga allt för stor vikt vid resultaten så här tidigt, men det är ju härligt att se att tjejerna visar framfötterna redan nu!
   I dom inledande matcherna var spelet lite trevande men det växte för varje match, detta trotts att man kombinerade turneringen med träningsläger och hade fysträning under matchdagarna!!! 
    Enligt källor i laget kändes det som att försvarspelet stämde bra, detta trotts att man gjort en del förändringar. På Kroppskulturs hemsida kan man även läsa att laget är nöjda med lagets förmåga att näta mycket ur olika positioner.

Resultat:
Gruppspel 
Halden - Kropps 13 - 23
Lindeskolan - Kropps 14 - 28

Kvartsfinal 
Kropps - Backa  25 -14

Semifinal   
OV Helsingborg - Kropps 12 - 20
 
Final             
Fredrikstad - Kropps  13 - 23      

Forza GrönVitt!


Ultras - Inte huliganer

"Ultras kallas de delar av supportrarna som på fotbollsläktarna stöder sitt lag på det mest aktiva sättet. Detta gör man främst genom sång, hoppande och tifoverksamhet. Klubben och gruppen går hand i hand. Man visar sin kärlek till klubben genom gruppen..."
   Gruppens självständighet och oberoende gör bland annat att den har mer att säga till om när det gäller att kritisera ett beslut taget av klubben eller den nationella fotbollsföreningen. Gruppen har rollen som vågmästare på läktaren (i en god betydelse). Andan är solidaritet och att hjälpa varandra...
   Känslan för staden och regionen klubben kommer från brukar också vara en central del i ultraskulturens identitet...
På senare tid har ultrasgrupper spridit sig till andra sporter..."

Saxat från wikipedia.

Insperation - inget fel på det!

Här her har ni insperation som heter duga!
Jag tycker inte det är något fel att låta sej hitta insperation hos andra. Inte heller att ta deras rasmor och göra om dom!
Se bara på Gate 13s klassiker som kallas Horto Magico, den har var och varannan klack i sin repetoar! I Polen, Brasilien, Argentina och Sverige. Den finns överallt. Här hemma är väll Hammarby dom som har satsat hårdast på den med sin "FRÅN SÖDERMALM..."
Man kan således fråga sig om deras ramsa till Ganget är helt berättigad? "Fantasi, ja ni har ingen fantasi..."?

Observera även att klippet är hämtat från en volleybollmatch - en damvolleyboll match. Ingen större publiksport i Sverige kanske, men sen är inte den grekiska läktarkulturen riktigt den samma som våran...
   Men kan dom, så kan vi ;D

GFK Ultras - En Del av Kropsskultur

2008-08-17 - Lägg datumet på minnet!
Det var dagen då GFK Ultras föddes, då vi bestämde oss för att ge Kropsskultur det dom aldrig haft, en riktig läktarkultur!
Vi vill genom läktarsång mm få Sävehofs damer att vilja gömma sej i omklädningsrummet, vi vill stötta vårat Kropsskultur och vi vill få varje liten tjej och kille i Uddevalla att vilja spela för GFK!
   Vårt primära mål är matchen mot Sävehof, premiären i Elitserien! Matchen går av stapeln den 20:e September i Agnebergshallen och vi satsar på att få ihop en klack som föralltid kommer att finnas i Uddevallabornas minnen. Med flaggor, trummor och sång ska vi skaka Sävehof som vann SM-Guldet förra året.
Matchen är på en lördag, så det kommer att grundas ordentligt, ända sen tidigt på dagen och festen fortsätter sedan långt efter slutet på matchen!
   Tanken med bloggen är att ni ska kunna följa lagets prestationer inför premiären, hitta texter till ramsor och annat smått och gott.

En sak är säker - efter den 20.e sept. 2008 kommer Agnerbergshallen aldrig vare sig lik igen!
Spread the word!

RSS 2.0